Etno Art Travel je obiteljska agencija koju vode Tanja i Marijan Martinjaš. Od njenog rođenja do odrasle dobi doživjeli su mnogo izazova, a još više lijepih iskustava, puno koraka naprijed, pregršt dragih ljudi, projekata i sjećanja te troje predivne djece Lea, Jan i Fran, koji danas i sami sudjeluju u kreiranju Etno Art priče.

Donje Međimurje

Etno Art Travel predstavlja Donje Međimurje u cilju da ostatak svijeta spozna ovaj raj na zemlji.

Smješteni smo u Lopatincu pokraj Čakovca – u Srcu Međimurske županije na koju su naše usluge i turistički aranžmani primarno orijentirani. Osim po Međimurju i Središnjoj Hrvatskoj, s nama možeš putovati po cijeloj Hrvatskoj i doživjeti ljepotu raznolikosti naše male, a u svakom pogledu bogate zemlje.

14

Etno i botanički turizam


Uz ove oblike turizma naša ljubav i stručnost stvorili su bogatu ponudu tura na temu kulturnog i etno turizma koje će probuditi znatiželju i zabaviti te kao putovanje kroz vrijeme! Sigurni smo da ćeš u našoj ponudi lifestyle turizma; unutar palete kreativnih ili umjetničkih tura te wellness paketa, pronaći neku koja savršeno odgovara tvom životnom stilu!
89

Gastronomija


Ako želite samo najbolje za svoj posao, prepustite nama organizaciju konferencija, poslovnih skupova i team building programa! Najbolji smo u tome! Naša ponuda MICE usluga je obuhvatna, pronađite nešto za sebe. Naše usluge u području gastronomije fokusirane su na Međimurje gdje ti možemo ponuditi kulinarske radionice, catering, restoran, enogastro ture i razglede, posjete vinskim cestama i drugim sadržajima na temu gastronomije.

+385 91 500 51 61

+385 98 241 800

Odgovaramo odmah i sa svim informacijama