Aktivno i zdravo

Posjeti „Hortus Croatie – cvjetnjak med dvemi vodami“ – malo Međimurje koje se nalazi i na jednoj od prvih botaničkih ruta ovog dijela Europe naziva Garden route.

Okupaj svoje lice u tirkiznoj Muri pa se ogledaj u plavetnilu dravskih ogledala. Razapni bijela jedra na nepreglednoj površini dvaju oka – plavetnih jezera Drave i Mure. Pusti “čonek” da ga nose divlje murske i dravske vode, pokraj ispirača zlata i fljojsara-splavara što se od davnina bore s ovim neukroćenim i divljim rijekama. Baci ribarski udicu  pitoresknom kutku nekog dravskog mendra gdje samo ljubavni zov jelena para tišinu jutra. Udahni hlada vozeći se biciklom i pješačeći kroz poučne staze dravskih i murskih šuma prošaranih meandrima i rukavcima, što vrve od života koji se nadglasava s topotom mlina ili vodenice.

Aktivnosti: Ispiranje zlata, Spust starim tokom rijeke Drave, Paintball, Ljudski stolni nogomet,Odbojka na pijesku, Pješačenje poučnim stazama, Hodanje, Treking, Jahanje, Bicikliranje, Ribolov, Lov, Berbe grožđa, jabuka…

TEAM BUILDING

PRIRODA I PUSTOLOVINA

Za više informacija o izletima kontaktirajte

nas putem web obrasca ili telefonski

    Upotrebom ovog obrasca prihvaćate pohranu i rukovanje vašim podacima na ovoj web stranici.